Nieuws

East River Invest heeft haar portefeuille uitgebreid

Auteur: Stan Leistra Geplaatst 11 september 2018

ERI participeert in een landelijke Arbodienst

Het team van East River heeft haar derde aankooptransactie in 2018 kunnen realiseren.

De aangekochte onderneming is een gecertificeerde en landelijk werkende Arbodienst met 35 spreekuurlocaties. Met eigen casemanagers, arbeidsdeskundigen, veiligheidsdeskundigen, bedrijfsartsen etc. kan de Arbodienst de kwaliteit en continuïteit van haar dienstverlening aan haar werkgevers én werknemers borgen.

De Arbodienst biedt een scala aan diensten op maat. De dienstverlening is erop gericht om het bedrijf van de klant in topconditie te krijgen en te houden. Op deze manier kan de klant een zorgeloze werkgever zijn die al zijn aandacht kan richten op waar haar core business. De activiteiten bestaan voornamelijk uit het verrichten van medische keuringen op alle gebieden in de gezondheidszorg, het verlenen van medische adviezen, alsmede het verrichten van al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn en het verlenen van arbodiensten.

Het huidig management heeft een gezonde onderneming opgebouwd, met groeikansen voor de komende jaren. Samen met East River zal de onderneming verder worden geprofessionaliseerd en zal gezamenlijk worden opgetrokken om de ambities voor de komende jaren te realiseren