Diensten

Participatie

East River Invest is een participatiemaatschappij en verstrekt risicodragend kapitaal aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf.

Strategie

De aandacht is gericht op gezonde (familie)bedrijven, met stabiele/groeiende kasstromen en die te maken hebben met een vraagstuk van opvolging en/of groei.

Kenmerkend voor East River Invest

• snelle besluitvorming
• ondernemers als aandeelhouders
• No-nonsense mentaliteit

OPVOLGING / GROEI

East River Invest

We zijn een partner voor de lange termijn voor de Nederlandse MKB. ERI wil na verloop van tijd een exit, maar heeft geen haast.

OPVOLGING

* Management Buy Out (MBO)
* Management Buy In (MBI)
* Opvolging binnen familie
* Uitkoop van een aandeelhouder

GROEI

Buy and Build strategie
Expansie investeringen

groei

Team ERI

participaties
target dit jaar
% bedrijfsgroei
% opvolging

Sjoerd van Pijkeren is zijn carrière begonnen bij ABN AMRO MeesPierson als adviseur voor vermogende ondernemers. In dezelfde periode is hij tevens actief geweest als ondernemer. In 2013 heeft Sjoerd de stap gemaakt naar de zakenbank van ABN AMRO Bank waarin hij als relatiemanager werkzaam is geweest en o.a. verantwoordelijk was voor de sector industrie in Midden Nederland. Dankzij zijn jarenlange staat van dienst bij ABN AMRO heeft hij veel ervaring op het gebied creatieve en passende financieringsoplossingen voor bedrijfsinvesteringen en/of overnames. Vanaf maart 2018 is Sjoerd actief als directeur van East River Invest.

Sjoerd van Pijkeren
directeur ERI

Jeroen Giezen vormt samen met Sjoerd van Pijkeren de directie van ERI.
Specialisaties: MKB | DGA | bedrijfseconomische advisering | belastingadvisering | jaarrekeningen | belastingaangiften |

Jeroen Giezen
Directeur ERI

East River Invest

East River Invest is een participatiemaatschappij en verstrekt risicodragend kapitaal aan ondernemingen in het MKB. De focus van de investeringen is gericht op gezonde goedlopende (familie) bedrijven in Nederland met een vraagstuk van opvolging en/of groei.

  • Een snelle besluitvorming
  • (oud) ondernemers als aandeelhouders
  • No-nonsense mentaliteit
Participaties
100%
Opvolging
40%
Groei
60%

Wilt u meer weten over ons en onze werkwijze neem dan contact op met ons team?

Over ons

Kenmerkend voor East River Invest

East River Invest is een participatiemaatschappij en verstrekt risicodragend kapitaal aan ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf. De aandacht is gericht op gezonde (familie)bedrijven, met stabiele/groeiende kasstromen die te maken hebben met een vraagstuk van opvolging en/of groei.
East River Invest wil na verloop van tijd een exit, maar heeft geen haast. East River Invest  is een partner voor de lange termijn.
East River Invest  kent particuliere aandeelhouders die nauw betrokken zijn bij de participaties. Iedere aandeelhouder heeft zijn sporen verdiend als zelfstandig ondernemer, of vervult nog steeds een rol als DGA of commissaris.
Kenmerkend voor East River Invest is :

een snelle besluitvorming
(oud) ondernemers als aandeelhouders
No-nonsense mentaliteit

Laatste nieuws