Het team

Sjoerd van Pijkeren

Sjoerd van Pijkeren

Directeur

Sjoerd van Pijkeren is zijn carrière begonnen bij ABN AMRO MeesPierson als adviseur voor vermogende ondernemers. In dezelfde periode is hij tevens actief geweest als ondernemer. In 2013 heeft Sjoerd de stap gemaakt naar de zakenbank van ABN AMRO Bank waarin hij als relatiemanager werkzaam is geweest en o.a. verantwoordelijk was voor de sector industrie in Midden Nederland. Dankzij zijn jarenlange staat van dienst bij ABN AMRO heeft hij veel ervaring op het gebied creatieve en passende financieringsoplossingen voor bedrijfsinvesteringen en/of overnames. Vanaf maart 2018 is Sjoerd actief als directeur van East River Invest.

Jeroen Giezen

Directeur

Jeroen Giezen vormt samen met Sjoerd van Pijkeren de directie van ERI.
Specialisaties: MKB | DGA | bedrijfseconomische advisering | belastingadvisering | jaarrekeningen | belastingaangiften |

Stan Leistra

partner

Stan Leistra is zijn carrière begonnen bij KPMG Advisory in Amstelveen, bij de afdeling financial risk management. In zijn rol als adviseur werkte Stan voor grote nationale en internationale institutionele vermogensbeheerders. In 2012 heeft Stan besloten het roer om te gooien en te kiezen voor het ondernemerschap. Lestrade Investment Liaison voert voor wereldwijd opererende institutionele beleggers Operational Due Diligence activiteiten uit in uitbestedingsrelaties van vermogensbeheer. In 2014 heeft Stan, samen met de andere aandeelhouders, East River Invest opgericht vanuit de toenemende behoefte uit de markt naar alternatieve en creatieve financieringsmogelijkheden.